Placenta capsuleren ervaring van een pas bevallen moeder

Denk jij er ook over om je placenta te laten capsuleren? Veel vrouwen kunnen hier heel veel baat bij hebben. Ik zeg bewust kunnen omdat het als eerst: 1. goed moet voelen 2. bij je systeem moet passen. Deze moeder noemt de capsules een ‘Wondermiddel’. Als dit toch bij kan dragen aan het sneller herstel – op allerlei vlakken – dan is dat toch echt geweldig? Gister kreeg ik deze geweldige terugkoppeling die ik dolgraag deel met jullie:

Placenta Capsuleren Ervaring

Dosering en effect van de capsules

Sommige vrouwen voelen het direct wanneer ze beginnen met de capsules. Zo ook deze moeder. Het fijne aan het persoonlijke contact en vragen kunnen stellen is dat ik haar snel via Whatsapp kon adviseren de capsule open te maken en een ‘halve’ te nemen. En ook niet laat meer op de avond voor het slapen gaan. Nu kan ze dus beter doseren wat voor haar, die dag, goed voelt.

En zo is elke vrouw anders en is het vooral heel belangrijk te voelen naar hoe je lijf reageert op de capsules.

Is het wat voor jou?

Zou jij ook je placenta willen laten capsuleren, of benieuwd of het wat voor jou is? Lees eerst de veelgestelde vragen pagina Veelgestelde vragen pagina . Daarna (of direct) kan je ook via mijn website een intake formulier invullen om een aanvraag te doen!

Bij vragen kan ook altijd gebeld of gemaild worden, graag zelfs.